MOST jött a lesújtóan szomorú hír! Összetört az ország! Sírva búcsúznak a rajongók.. ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ! Rúzsa Magditól kell búcsúznunk...


DÖBBENETES MÓDON ITT A VÉGE! Nehéz döntést hozott meg Rúzsa Magdi, de sajnos nem bírja tovább! Magdi mondta ki a végét…tízezrek döbbentek le azon, amit nemrég közzétett Rúzsa Magdi: Rúzsa Magdi döntött: visszavonul a színpadtól. Rúzsa Magdi a hétvégén a két bulira összesen ezer kilométert utazott, a múlt héten még egy klipet is leforgatott, de a következő hónapokban már kötelező pihennie.
- Mivel ez egy nem mindennapi várandóság, így minden kicsit bonyolultabb, és nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok és a várandóság utolsó pár hónapját kórházban kell majd töltenem a biztonságunk érdekében – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő, amikor megosztotta lapunkkal a csodálatos örömhírt. Rúzsa Magdi azonban nem lenne teljes a színpad nélkül, így jövőre már háromgyermekes édesanyaként fog visszatérni.
– Nyugi! A nóták be vannak tárazva, szépséges dolgok születtek mostanában is. Dadák is vannak, szóval a következő nyáron is lesznek koncertek. Hétvégékre lesz kimenőm – írta a Facebook oldalán az énekesnő.

AKTUÁLIS:

Főoldal