Megszakad a szív! "Hihetetlen, hogy min mentünk keresztül ezért a 3 Tündérért! Holnap lesznek 1 évesek!" Csak annyit kérek, olvassátok el EZT az üzenetem és adjátok tovább a magyar édesanyáknak! Ők megértik majd miért..!! Hálásan köszönöm, ha megteszitek!"

Nagyon boldog édesanya vagyok, mégis egy kéréssel fordulok hozzátok! Holnap lesznek 1 évesek az én KINCSEIM! Nagyon megküzdöttem értük. Nagyon boldog édesanya vagyok, mégis egy kéréssel fordulok hozzátok! Holnap lesznek 1 évesek az én KINCSEIM!
Nagyon megküzdöttem értük,hisz minden orvos azt mondta nem lehet gyermekem! Éveken át vizsgálatokra jártam,több vetélésem is volt! Két lombikbébi programon estem keresztül,de minden hiába! Egy napon úgy döntöttünk minden negatív gondolatot elengedünk férjemmel és lazábbra vesszük a figurát! Nem hittünk a fülünknek, amikor orvosunk közölte? "Önök babát várnak!" Eltelt néhány hét és kiderült egyszerre három drága kicsi szív dobban az enyémmel együtt!
Megszülettek és bár hatalmas felelősség,nagyon boldogok vagyunk! Nem kérek mást,csupán annyit,küldjetek számukra néhány jó kívánságot,mert hiszek a pozitív energiákban és minden vágyam,hogy egészségben,békességben élhesse DRÁGA KIS CSALÁDUNK AZ ÉLETÉT! Biztatásotok, jó kívánságaitok további erőt adhatnak számunkra! Köszönettel, Nagy Ágota, Szegedről. Forrás