Borzalmas hírrel indul a nap! Meghalt a Jóbarátok sztárja, összetörten búcsúznak világszerte a rajongók! Szomorú, de EZ vezetett a halálához: - Nyugodjon Békében!


Meghalt a Jóbarátok sztárja James Michael Tyler. A sorozat Günthere 59 éves volt, még 2018-ban diagnosztizáltak nála prosztatarákot. Tyler halálhírért a menedzsere közölte, a férfi vasárnap, békés körülmények között hunyt el Los Angeles-i otthonában hunyt el, adta hírül a BBC. A színész betegségéről korábban itt a Blikk oldalán is beszámoltunk, ugyanis Tyler a szereplőket újra összehozó Jóbarátok: Újra együtt forgatásán sem tudott már részt venni, csak videón keresztül jelentkezett be.
A bejelentkezés során elmondta, 2018-ban egy rutinvizsgálat során derült ki a betegsége, ami a csontjaira is átterjedt, így a reunion idején már járni sem tudott.  A menedzsere megható sorokkal emlékezett meg a színészről: “Ha egyszer is találkoztál vele, szerezték magadnak egy barátot egy életre” – írta, továbbá hozzátette, hogy a színészt élete szerelme, a felesége, Jennifer Caro is gyászolja. “Hogy annyi embernek segítsen, ahánynak csak tud, bátran megosztotta a történetét a világgal, és kampányt folytatott azért, hogy a férfiak már 40 éves korukban teszteltessék magukat” – írja a menedzser.
Tyler egyébként 150 epizódon át szerepelt a legendás Jóbarátok című sorozatban, ő volt az, aki végig, de titokban szerelmes volt a Jennifer Aniston által megformált Rachelbe. “A világ úgy ismerte őt, mint Günthert, a hetedik jóbarátot, de a szerettei számára Michael színész, zenész, rákellenes nagykövet és szerető férj volt” – írta a BBC. A színészről Instagram oldalán Jennifer Aniston is megemlékezett, posztjában azt írta: “A barátok nem lettek volna ugyanolyanok nélküled. Köszönjük a sok nevetést, amit a műsorban és mindannyiunk életébe elhoztál. Nagyon fogsz hiányozni” – írta a színésznő:

AKTUÁLIS:

Főoldal