TRAGÉDIA! Megtörtént az elképzelhetetlen: Tóth Gabi teljesen összeomlott, mentőt kellett hívni hozzá! SAJNOS ÍGY van most és EZT KÉRI AZ emberektől:

Tóth Vera bevallotta, családja támogatása nélkül aligha tudta volna legyőzni betegségét. Testvére, Tóth Gabi is rengeteget segített neki, aki érzékenysége révén olyannyira átérezte nővére gondjait, hogy később ő is összeomlott. “Annyira érzékeny és empatikus vagyok, hogy átvettem ezt a betegséget is. Egy fellépésről jöttünk haza, és egy nagyon erős pánikrohamot kaptam.
Mentőt kellett hívni az út szélére. Nem kaptam levegőt, szívdobogásom volt és szúrt a mellkasom. Úgy éreztem, hogy meg fogok halni – emlékezett vissza Gabi, aki azt is bevallotta, a kisebb testvéri viták ellenére most nagyon jó a viszonyuk.-írta meg a ripost. A pánik az emberiség legnagyobb ellensége… pánikbetegként mondom ezt nektek! Kérlek benneteket, hogy ne veszítsétek el a nyugalmatokat és a higgadt ítélőképességeteket mert ha “pán sípja” eluralkodik rajtatok, akkor a realitàs talaját húzzátok ki a lábatok alól..
Fontos óvatosnak és elővigyázatosnak lenni ezt én is tudom!De itt most nem csak a vírusokra gondolok amikor ezeket írom… az élet minden területére igaz.. figyeljünk egymásra! Vannak akik hajlamosak a pánikra.. segítsünk nyugalmat és biztonságot adni embertársainknak, vannak akiknek szüksége lehet pár jó szóra, törődésre10 ó. Remegés, izzadás, mellkasi nyomás, heves szívverés – manapság sokaknak ismerősek a pánikbetegség tünetei, hiszen hazánkban több mint 250 ezer ember szenved ebben.
Természetesen a sztárok sem kivételek. Tóth Gabi Megtanulta kezelni… Az énekesnő “régi motoros”, így mára megtanulta, hogyan győzze le a pánikrohamokat. Megfelelő légzéssel és pozitív gondolatokkal úrrá lehetünk a kritikus helyzeteken. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal