Most érkezett! GYÁSZ: Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Gyászba borult Magyarország! - Elhunyt Bangó...

Országos GYÁSZ: Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Gyászba borult Magyarország! - Elhunyt Bangó... Nehéz időszakot tudhat maga mögött Bangó Margit, akit sorban érnek egymás után a fájó csapások.
Előbb anyagi gondok lettek amiatt, hogy régóta nem léphetett színpadra, s egy félreértés miatt a végrehajtók is több százezer forint kifizetését követelték tőle. Korábban a koronavírussal is megfertőződött, most pedig elárulta, gyászol. A 70 éves énekesnőnek mindezek mellett testvére elvesztésével is meg kell küzdenie. „Ma délelőtt elvesztettük drága Irénkémet. Szegény húgom 4 és fél hónapig küzdött a súlyos kórral, de már nagyon szenvedett.
Minden nap meglátogattam, mellette voltam ameddig csak tudtam. Mérhetetlen fájdalmat érzek. Nagyon jó testvérek voltunk mind a kilencen, de így már csak ketten maradtunk Rózsikámmal” – küszködött könnyeivel Bangó Margit.Mérhetetlen fájdalmat érzek. Nagyon jó testvérek voltunk mind a kilencen, de így már csak ketten maradtunk Rózsikámmal - mondta az AcNews-nak Bangó Margit. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal