TRAGÉDIA! Egy csoki miatt úgy elbánt az anyja a Spárban a kis Bencével, hogy kórházba került, ahol megtörtént az elképzelhetetlen... Mégis milyen "anya" az ilyen?!

Ma reggel a Klauzál téri Spar-ban vásároltam, amikor ordítást hallottam magam mögött a sorok között... - írja a tv2hirado oldala. Amint hátrafordultam láttam, hogy egy kb 6 éves kisfiú a kezében egy csokival, amit már majszolgatott... Az édesanya amikor ezt meglátta, úgy elkezdte ütlegelni, hogy az már nekem is fájt. Eközben ordított, hogy csak a pénzt veszi el a családtól - mert hogy az kibontotta a boltban a csokit.
És hogy Ő bizony nem fogja kifizetni! Miközben ordított vele, elkezdte ütlegelni, de olyan módon, hogy még most is bekönnyezek, ha eszembe jut... A kisfiú csak sírt és sírt miközben az anya ütötte a fejét.... nem egyszer, hanem vagy 8-szor biztos ráütött... Ekkor egy fiatal férfi odalépett és megfogta a a nő kezét, hogy ezt most fejezze be és maradjon ott, mert bizony hívja a rendőrséget.
A nőt a vásárlók segítségével sikerült ott tartani. A kisfiút kórházba vitték, és a jelek szerint már többször is bántalmazhatták, mert több arra utaló sérülést találtak rajta. A nő ellen eljárás indult. Egy csoki miatt ilyet tenni?!?! Most komolyan?? Szerintem inkább élvezte is, hogy bántalmazhatja a gyerekét...

AKTUÁLIS:

Főoldal