A lány haldokló nagyapja mellett ül a kórházban, amikor kinyílik az ajtó. És besétál rajta a CSODA! (Szem nem marad szárazon!) 3.

Mindenki nagyon örült, hogy lát, de kíváncsian kérdezték, hol van a nagyapám. Amikor elmondtam neki, hogy kórházban van, látták, milyen szomorú vagyok és próbáltak felvidítani. A Szakács elmondott néhány titkos összetevőt, a Joker a legújabb vicceit, az Énekes pedig egy dalt énekelt. A Nagymama néhány régi képet mutatott, míg az emlékező izgalmas történeteket mesélt az életéből. Amikor meglátogattam a Csendes embert, végtelen számú kérdést tettem fel, végül elmondtam, mit tanultam az iskolában. Egy idő után elbúcsúztam mindenkitől, még a recepciós is azt mondta: Köszönöm, hogy eljöttél, remélem, a nagypapád hamarosan meggyógyul.

Néhány nappal később a nagypapám még mindig a kórházba volt. Nem evett semmit, nem tudott felülni és alig beszélt. Tőle messze leültem a sarokban, ne lássa, hogy sírok. Anyám ült nagyapa mellett az ágy mellett és fogta a kezét. A szoba sötét volt és csendes. Hirtelen kinyílt az ajtó, és egy nővér szólt be: Látogatója van.
A következő oldalon folytatódik!

AKTUÁLIS:

Főoldal