A lány haldokló nagyapja mellett ül a kórházban, amikor kinyílik az ajtó. És besétál rajta a CSODA! (Szem nem marad szárazon!) 4.

„Itt van a buli? – hallottam meg egy ismerős hangot. Felnéztem és megláttam Jokert. Aztán az énekest, a szakácsot, a nagymamát, az emlékezőt, a csendes embert és a nőt a recepcióról.

A Szakács elmesélte, hogy az összes nagy élelmiszerüzletet bejárta, hogy megvegye az alapanyagokat ahhoz, hogy megfőzze neki a híres levesét, hogy jól érezze magát. „Hoztam is a húslevesemből.” – mondta. „Húsleves?! – kiáltotta Joker. – Az embernek egy tisztességes szendvicsre van szüksége – mondta, és hahotázni kezdett, mit már senki nem bírta megállni nevetés nélkül. Aztán mondott nekünk néhány új viccet. Mire befejezte, mindenkinek zsebkendő a kezében, mert mindannyian sírtunk a nevetéstől. Aztán a Nagymama mutatta, hogy hozott nagyapámnak egy szép képet az unokáiról. Az Énekes elénekelt neki egy dalt, majd mindannyian vele tartották. Az Emlékező elmondta, mennyire jól esett neki, amikor nagyapám a legnagyobb hóviharban is meglátogatta, és rózsát vitt neki születésnapjára. A Csendes ember pedig csak hallgatott, mosolygott és bólogatott. Amikor lejárt a látogatási idő,..
A következő oldalon folytatódik! 

AKTUÁLIS:

Főoldal