Utolsó értékes ingatlanját is árulja Friderikusz Sándor! - Nem kis összegű...Íme a részletek:

Utolsó értékes ingatlanját is árulja Friderikusz Sándor! - Nem kis összegű...Íme a részletek:

 Az utóbbi években szinte teljesen eltűnt Friderikusz Sándor, legutóbb a tavalyi év elején látták Budapesten, egyik cégének székhelyén. A Ripost kiderítette: a showman meg akar szabadulni utolsó értékes ingatlanjától is.



Három éve a Ripost szúrt ki egy hirdetést, ami azt az egykori Fenyő-villát árulta, amelyet Friderikusz Sándor vásárolt meg és újított fel. Két és fél milliárd forintért árulta a budai palotát, melynek hirdetése azóta eltűnt: azt azonban nem tudni, hogy az ingatlant megvették, vagy a showman meggondolta magát.  A lap most egy újabb hirdetést talált: az az ingatlan látható benne, ami évtizeddek óta a Friderikusz Produkciónak adott otthont az Astorián. Először 359 millió forintért volt eladó a 217 négyzetméteres tetőtéri lakás, később 299 millióra csökkent az ára: ez az eladás sürgetését jelentheti. A Ripost úgy tudja, Friderikusz Sándor szeretné felszámolni az összes magyarországi kötődését, hogy végleg letelepedhessen New Yorkban.



 – Sándorról hosszú hónapok óta semmit sem hallottam, ami azért is különös, mivel ilyesmire nem volt példa, amióta csak ismerem őt. Most nem keres és nem reagál sem hívásokra, sem üzenetekre. Könnyen lehet, azon dolgozik, hogy minden kapcsolatát felszámolja itthon. Azon sem csodálkoznék, ha már eladta volna a villáját is – nyilatkozta a Ripostnak a showman egyik közeli ismerőse.



A Ripost azt írja: a Friderikusz Produkció Kft. 2018-ban mindössze már csak 15 ezer forint nettó árbevételt könyvelhetett el, míg a Fenyő-villába bejegyzett Földgömb Kft. alig több, mint 18 millió forint értékben bonyolított üzletet. Könnyen beigazolódhat tehát a rajongók megérzése: kedvencüket már soha többé nem fogják látni sem a képernyőn, sem Budapesten.  – Nagyon sajnálnám, ha nem láthatnánk többet a tévében. Kivételes egyéniség, kivételes tudással, szorgalommal. Mindenért megdolgozott. Páratlan tehetségű ember! Hiányzik! – írta az ötezer fős rajongói csoport egyik tagja.


Forrás: borsodonline.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal