Kinek van kedve egy kicsit nosztalgiázni? És egy kicsit felvidulni? - Összegyűjtöttük a legviccesebb panaszkönyvi bejegyzéseket az éttermekből! Jó szórakozást!

Kinek van kedve egy kicsit nosztalgiázni? És felvidulni? - Összegyűjtöttük a legviccesebb panaszkönyvi bejegyzéseket az éttermekből! Jó szórakozást!




“Az étel hideg volt, a pincér meleg.” (ezt nem rám értették. remélem..)

“Ma már a harmadik étterembe jöttem be, hogy végre marhapörköltet egyek, de sehol nem akarnak adni nokedlit. Mindenhol csak galuska van és azt akarják hazudni nekem a pincérek, hogy az ugyanaz. Hát az apjuk faszát!”




“Ma (2001.07.16) a férjemmel betértünk az Önök éttermébe ebédelni, de a pincérek be vannak baszva. Kérem a felszolgálás minőségének emelését.”
“Tisztelt Étteremvezető! Tályékoztatnám, hogy az éttermében, a mosdók állapota több mint felháborító. Az ülőkék konkrétan le vannak kenve szarral. Mind a négy fülkében.”
“Húslevest kértem májgombóccal, a pincér meg hozott valami szart egy csészében.”

“A pincértől kólát rendeltem de ő véletlenül ananászlevet hozott. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz tőle, perelni fogok.Válasz:“Tisztelt Hölgyem, a tévedésből elcserélt italt nagyon sajnáljuk, mindazonáltal nem értjük, hogy amennyiben valóban allergiás rá, miért itta azt meg?”“Mert finom az íze és szeretem.”

“Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni.”
“A pincérek bunkók és szerintem fanszőr volt a rizsben.”
“A felszolgáló lekurvázott, kérem azonnali kirúgását.”
“A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni mi a fontosabb..”
“Illedelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám.”

Forrás: illuzio.cafeblog.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal