Horváth József elismert rákkutató Erre kér mindenkit: " Gyülekeznek a fellegek felettünk, de szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy ne pánikoljon, hanem helyette a következőket tartsa be... "

Horváth József elismert rákkutató Erre kér mindenkit: " Gyülekeznek a fellegek felettünk, de szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy ne pánikoljon, hanem helyette a következőket tartsa be... "Gyülekeznek a fekete fellegek felettünk.
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy:

- Ne pánikoljuk, őrizzük meg a hidegvérünket: ez még nem a világvége! A vírust persze nem szabad elbagatellizálni, de kerüljük a káosz generálását. Csak hiteles forrásból tájékozódjon mindenki! Hallomásokra kérem senki se alapozzon!
- Lehetőleg kerüljünk mindenféle másokkal való érintkezést!
- Kerüljük az esetleges kontaminált tárgyakkal való érintkezést!
- Kerüljük a különböző testnedvek levegőbe, környezetbe való juttatását!
- Folyamatos fertőtlenítés legyen rutin folyamat!
- Maradjunk otthon, ha megoldható!
- Az idős emberek, a súlyos betegek, az immunhiányos betegek semmi esetre se menjenek közösségbe, ők a legnagyobb kockázatú csoport a vírus szempontjából!
- Magasabb dózisban lehet alkalmazni a vitaminokat (főleg C és D3), naponta legyen legalább 15-20 perc torna (mint testnevelés órán), illetve a gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású gyógynövény-kivonatokat, pl. Csipkebogyó, Kurkuma, Aloe vera, Homoktövis, Csalánlevél, Máriatövis, etc. Nagyon fontos most, hogy az immunrendszerünk stabil legyen.

Hiszem, hogy hamarosan vége lesz!

Imádkozom minden betegért!Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal