Nem sokkal ezelőtt, a Tesco az alábbi felhívást tette közzé a magyarok számára - Minden üzletre érvényes

Nem sokkal ezelőtt, a Tesco az alábbi felhívást tette közzé a magyarok számára - Minden üzletre érvényes


Ideiglenesen új kollégákat toborzunk, pénztárosokat, áruházi munkatársakat és bolti eladókat az üzletekbe, illetve bevásárlási és kiszállítási asszisztenseket és szükség esetén másokat is – írja a Facebookon megjelent felhívásában a Tesco, amelynek valószínűleg azért van szüksége új munkavállalókra, hogy könnyebben kielégítse a koronavírus-járvány terjedése miatt megnőtt keresletet.-írja a napi.hu

ITT a hivatalos hír :

Segíts nekünk élelmiszerrel ellátni mindenkit! Ideiglenesen új kollégákat toborzunk, pénztárosokat, áruházi munkatársakat és bolti eladókat az üzletekbe, illetve bevásárlási és kiszállítási asszisztenseket és szükség esetén másokat is.

Csatlakozz most hozzánk, és segíts a körülötted élő embereknek. Ideiglenes munkaszerződést kínálunk rugalmas munkaidővel. Jelentkezhetsz a hozzád legközelebb lévő Tesco áruházainkban, vagy hívhatsz minket a +36 20 821 2007-es vagy +36 20 827 6218-as telefonszámokon, vagy írhatsz nekünk a jelentkezes@tesco.com e-mail címre.

Köszönjük, várunk! ✌ Forrás: Tesco Facbeook

Minden egyes boltjára érvényes KÖZLEMÉNYT adott kia TESCO, amit SAJNOS nagyon komolyan kell venni! Mindenki érintett, aki vásárolt náluk az elmúlt hónapban!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal