Szerda reggelre jött a sokkoló hír. Magyar Péternek befellegzett, sajnos ITT A VÉGE! - Drámai részletek:


Nagyon rossz hírek érkeztek Magyar Péterről! Elveszik a mentelmi jogát, kidobják az EP-ből, és le kell mondjon? Budapest Belvárosában Kellemetlen Incidens: Magyar Péter, a Tisza Párt Alelnöke is Érintett. Múlt hét pénteken Budapest belvárosának egyik népszerű szórakozóhelyén heves vita robbant ki, amelynek részese volt Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.
Az Indexnek nyilatkozó egyik szemtanú beszámolt arról, hogy a helyszínen tartózkodott, amikor a konfliktus kezdődött. Elmondása szerint az eset Magyar Péter és egy másik férfi közötti szóváltással indult a tánctér szélén. Bár a tanú nem hallotta pontosan, miről beszéltek, látta, hogy a másik férfi megragadta Magyar Péter nyakát, és ekkor alakult ki a dulakodás. A biztonsági személyzet gyorsan közbeavatkozott és szétválasztotta őket. A tanú szerint Magyar Péter indulatosan viselkedett, káromkodott, „legalábbis ezt olvastam le a szájáról”. A biztonságiak végül arra a következtetésre jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést a másik férfi inzultálásával, és felszólították, hogy hagyja el a helyszínt.
Mivel nem volt hajlandó távozni, végül erőszakkal, a nyakánál fogva vezették ki. Egy másik forrásunk szerint a dulakodás azért tört ki, mert Magyar Péter elvette és eldobta egy vendég telefonját, aki videózott – a rendőrség ezt az információt most megerősítette. Elnézést Kért, Mentelmi Joga Veszélyben A Tisza Párt alelnöke később egy Facebook-posztban kért elnézést. Bejegyzésében azt írta, hogy csütörtök este „több tucat fiatal társaságában, jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket”. "Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni" – írta Magyar Péter a bejegyzésében. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal