!RENDKÍVÜLI! Két évig hallgatott Várkonyi Andrea – Ma este jött a nagy bejelentésA Story magazin legújabb Retro STORYK összeállítása ezúttal Várkonyi Andreát, az egykori gyönyörű televíziós műsorvezetőt helyezi a középpontba. A TV2 híradósaként ismertté vált Várkonyi húsz évvel ezelőtt még jóval nyitottabb volt az életét illetően, mint ma. 2004-ben például ő maga mutatta be családi fotóalbumát a magazinnak, amely sok érdekességet tár fel a gyerekkoráról és fiatalkoráról. Gyerekkori emlékek Várkonyi Andrea elárulta, hogy nagyon jó baba volt, mindig mosolygott és pár hónaposan már hasra fordult.
Kétéves koráig nem volt hajlandó megszólalni, de amikor végre beszélni kezdett, már nem maradt csöndben, és nagyon cserfes kislány lett belőle. Némely hang képzésével gondjai akadtak, ezért évekig logopédushoz kellett járnia. Kislányból televíziós sztár: A Story magazinban Várkonyi a tablóképét is megmutatta, amelyen jól látszik, milyen szép és göndör haja volt. A mai napig ilyen, csak mindig kiszárítja és kivasalja. Gyerekként gyakran kisfiúnak nézték, de ez nem akadályozta meg abban, hogy erős és határozott egyéniséggé váljon. Képernyős munkája másodállás volt. Sokan talán nem is tudják, de Várkonyi Andrea képernyős munkája másodállás volt. Eredetileg orvosként végzett, és belgyógyász rezidensként dolgozott szülővárosában, a Szegedi I. számú Belklinikán.
Ez a tény különösen érdekes, hiszen az emberek többsége csak a televízió képernyőjén ismerte őt. Állatszerető ember: Várkonyi Andrea mindig is nagyon szerette az állatokat. A magazinban megjelenő egyik fotón Csoki nevű kutyájával látható, amelyet szüleitől kapott. Csoki a család házőrzőjének kölyke volt, és fontos része lett Andrea életének. Várkonyi Andrea élete és karrierje példaértékű, hiszen egyszerre tudott helytállni az orvosi pályán és a televíziós világban. A Story magazin Retro STORYK összeállítása nemcsak a múltat idézi fel, hanem megmutatja azt is, hogy egy sikeres nő hogyan képes egyensúlyozni a munka és a magánélet között. Ezek az emlékek nemcsak nosztalgikusak, hanem inspirálóak is, hiszen Várkonyi Andrea élete és karrierje rengeteg tanulságot tartogat mindannyiunk számára.

AKTUÁLIS:

Főoldal