Ő az én roma származású fiam, aki ma 35 éves! Felesége halála után elküldték a munkahelyéről, mert sokat hiányzott a gyerekei miatt. Csak azt szeretném, ha megtekintenék milyen csodálatos alkotások elkészítésével tartja el két gyermekét és pár biztató szóval támogatnák Őt!


Roma család vagyunk, akik Ózdon élünk. Fiam 2 évvel ezelőtt súlyos betegség után elvesztette feleségét. Én dolgozó nagymama vagyok, aki sajnos nem sokat tud neki segíteni. Ervin egyedül kellett megbirkózzon 2 gyermeke nevelésével. Egy multi cégnél dolgozott, ahonnan elküldték őt, mert a gyermekekkel sokat volt táppénzen.
Azt mondták nem megbízható. Már az a veszély fenyegette, hogy elveszik gyermekeit, mert nem tudja őket eltartani. Ekkor hatalmas döntést hozott, aminek előzménye, hogy mindig ügyes keze volt. Kérlek Önöket tekintsék meg néhány alkotását a sok közül, melyeket szeretném, ha megosztanátok, mert rendelésre is készít. Mindezt azért osztom meg Önökkel, mert sajnos ilyen előítéletekkel teli világban élünk. Boldoggá tennétek, ha írnátok néhány elismerő szót fiamról a 35.születésnapján, érezvén azt, hogy nem alaptalanul vagyok büszke rá. Vargáné Vanda Ózdról, egy egyszerű roma édesanya! Íme a munkái:

AKTUÁLIS:

Főoldal