MOST ÉRKEZETT! Olyat művelt Erős Antónia a híradóban, ami még 50 év múlva is ütni fog - Addig nézd meg, amíg le nem törlik:


Ezt nem láthattuk a Híradóban. Minden kétséget kirázóan az RTL híradója az egyik legnézettebb műsor Magyarországon. A fél órás adás stabil része a műsornak már hosszú évek óta és az emberek szeretik benne a jól megszokott arcokat. Szellő István és Erős Antónia párosa már olyan összeszokott, hogy fél kézzel lehoznának bármilyen témát, éppen ezért imádják a nézők, ha valamelyikük esetleg véletlenül kiesik a szerepéből és meglátnak egy halovány mosolyt az arcukon.
A szilveszteri tévéműsor egyik kedvelt része, hogy kulisszatitkokat mutatnak be a Híradóról és itt bizony elő szokott fordulni, hogy akár Erős Antónia, akár Szellő István nemhogy somolyog, hanem egyenesen elneveti magát. De nem kell arra várnunk, hogy bakizzon a két híradós, ugyanis a nézők is szereik megteremteni a saját szórakozásukat és ehhez előszeretettel nyúlnak a Híradó adásaihoz. Most éppen Erős Antónia került a mesteri videóvágók kezei közé, akik olyan szavakat adtak a szájába, amit magától soha nem mondott volna. Nem szokatlan ez a fajta humor: akár egyetlen Híradó adásból is parádés dolgokat lehetne összevágni, itt azonban hozzáad a komikumhoz az, hogy több részből tették össze a vicces képsorokat, így Erős Antónia másodpercenként megváltozik, így már akkor is fogjuk a hasunkat, amikor még el sem jutottunk addig, hogy mit akar mondani.
A felvezetésből még mindig nem derül ki sok minden, de akkor sem kapcsolódik fel a villany az agyunkban, amikor kimondja, hogy egy nyugdíjas fut a busz után, majd jön a kegyelemdöfés és bevágnak egy videót, egy nyugdíjasról, aki egyetlen mondattal jellemzi a kialakult helyzetet. Manapság egyre divatosabbak a próbálj meg nem nevetni kezdetű kihívások, javasoljuk, hogy ne ennél a videónál kezdd, ugyanis bele fogsz bukni. A remekül sikerült összevágást, melyből az 50 év múlva is poénos videó megszületett, itt tudod megtekinteni:
@mr_bohocka__official #funny #🤣🤣🤣 #funnyvideos #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #mr__csabessz_official #fypシ゚viral ♬ eredeti hang - 👑M.R👑

AKTUÁLIS:

Főoldal