MOST ÉRKEZETT! Újszülött csecsemőt találtak egy zacskóban a ligetben.. Szörnyű állapotban van.. Valaki kidobta.. - RÉSZLETEK:


A rendőrség sem hiszi el: újszülött csecsemőt találtak egy zacskóban a ligetben. Ilyen állapotban van a csöppség. Rettenetes történés rázta meg egész Londont. Május 6-án  egy ember éppen a kutyáját sétáltatta a kelet-londoni Becktonban, egy parkban tettek egy kört, amikor felfigyelt a furcsaságra.
Észrevett ugyanis egy zacskót, amiben valami mozogott. Belenézett, és egy kisbabát látott meg. Azonnal hívta a rendőrséget. Az ember, aki bejelentette a kisbaba megtalálását, egészen addig a helyszínen maradt, ameddig meg nem érkezett a rendőrség. Igyekezett felmelegíteni a kisbabát, hogy ne hűljön ki teljesen a teste, hisz hajnalban még mindig hűvös van odakint. Egy fehér törölközőbe csavarták, és remélték, hogy nem szenvedett maradandó károsodást. A hatóság emberei a kisbabát azonnal kórházba szállították, hogy ellássák. A vizsgálatok alapján kiderült, hogy körülbelül egy órája születhetett meg, tehát az édesanya amint megszülte, kidobta őt a ligetben egy zacskóban.
A kislány bőrszíne fekete vagy kevert rasszú, és ideiglenesen az Elza nevet kapta. A rendőrök nagyon reménykednek abban, hogy az édesanya előkerül, eddig azonban még nem jelentkezett. A kórházban is aggódnak a kismama állapota miatt, szülés után ugyanis őt is el kellene látni. Ha az édesanya nem jelentkezik a kisbabája miatt, akkor örökbe fogják adni Elzát egy szerető párnak. Addig is ideiglenes gondozásba kerül, de mindenki abban reménykedik, hogy az élete jóra fordul - írja a Mirror.

AKTUÁLIS:

Főoldal