Közzétettek egy fotót: Megtalálták a verőcei hajóbalesetben elhunyt 19 éves Márton holttestét - Nyugodjon Békében! Ő az a 19 éves fiú:


Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét” – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda késő délután a Facebook-oldalán. A rendőrég beszámolja szerint Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére.
A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat. „Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata. Nyugodj békében Márton! A budapesti rendőrök nevében őszinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak!” – olvasható a posztban. Négy embert még mindig keresnek a motorcsónakban utazók közül.
Mint korábban beszámoltunk róla, ma bűnügyi felügyelet alá került a szállodahajó kapitánya, aki bár észlelte a becsapódást, anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy a jármű mivel ütközött, változatlan sebességgel továbbhaladt, nem segített a baleset sérültjeinek, a vízbe esett személyeknek. A baleset még szombat éjjel történt a Dunán, Verőce közelében, amikor a motorcsónak „indokolatlan irányváltoztatások” után nekiütközött a szállodahajónak.

AKTUÁLIS:

Főoldal