Delhusa Gjon megmutatta 45 évvel fiatalabb szerelmét - extrém esküvőre készülnek - ÍME a fotók:


Delhusa Gjon, a 70 éves énekes, már több mint tíz éve osztozik életében 44 évvel fiatalabb kedvesével, Fannival, és most úgy döntöttek, hogy egzotikus esküvővel fogják összekötni életüket. Az extravagáns esküvő ötleteiről a TV2 Szerencsekerék című műsorában mesélt a Kasza Tibi felkérésére.
Delhusa elmondása szerint egy hagyományos esküvő nem felelne meg az ő és kedvese igényeinek. A párnak valami rendhagyóra és emlékezetesre vágyik. „Ha esküvő, akkor mindenképpen legyen egzotikus esküvő. Nem csak azért, mert már volt ilyenben részem, hanem mert valami számunkra különleges emléket szeretnék” – mondta az énekes. Az ötletek között szerepel például egy vágtázó lovon való bevonulás, olyan módon, hogy még a pap is tudja követni, vagy akár egy extrém megoldás, mint például a repülőből való kiugrás egy ejtőernyővel. Delhusa és kedvese, Fanni mindketten extrém sportok kedvelői, így nem meglepő, hogy az esküvőjüket is hasonló lendülettel szeretnék megvalósítani.
Az adásból kiderült továbbá, hogy a ruha miatt sem kell aggódniuk, ugyanis a Szerencsekerék másik játékosa, Mónika, megígérte az énekesnek, hogy nyereményéből állja majd a ruhájukat. Delhusa Gjon és kedvese egzotikus esküvőjét már most várják az érdeklődők, és izgatottan figyelik, hogyan valósítják meg elképzeléseiket az esküvőn.

AKTUÁLIS:

Főoldal