Joshi Bharat újra szerelmes Mészáros Lőrinc volt felesége után: ismert nő az új menyecske! Mutatjuk fotóval:


Joshi Bharat újra szerelmes Mészáros Lőrinc volt felesége után: ismert nő a párja. Újra boldog Joshi Bharat a Blikk információja szerint az indiai származású műsorvezető életébe pár hónapja újra beköszöntött a szerelem. A 68 éves sztár az utóbbi években a magánéletében nem volt annyira szerencsés.
2021. őszén 31 év után elvált a feleségétől, Csillától, majd a gyógyírként az életébe lépett szerelemnek is vége lett, alig pár hónap után szakítottak Kelemen Beatrix üzletasszonnyal, Mészáros Lőrinc volt feleségével. Ennyi csalódás után bárki képes arra, hogy bezárja a szívét, Joshi Bharat azonban nem így tett, újra párra lelt. Kedvese ráadásul nem is ismeretlen, a műsorvezető Kiss Virág Magdolna mellett találta meg újra a boldogságot, aki színészként, szinkronrendezőként és parfümőrként dolgozik, ám a nagyközönség legjobban a hangjáról ismerheti. Ő szólaltatta meg magyarul Natalia Oreiro színésznőt a Vad Angyal című szappanopera Milagrosaként. A jelenleg a Bézs Rádió műsorvezetőjeként tevékenykedő Joshi Bharat a Blikk kérdésére megerősítette, hogy újra párkapcsolatban él, de részletekbe nem bocsátkozott.
– Ugyan nem szoktam már nyilatkozni a magánéletemről, de annyit elárulhatok, hogy valóban van valaki az életemben, aki boldoggá tesz – árulta el a műsorvezető, aki lapunk információi szerint új munkájának köszönheti szerelmét. Új párja akkor még ismeretlenül vendégként érkezett az Egy férfi és egy nő című műsorába még január végén és láthatóan azonnal elvarázsolta Joshi Bharatot. Íme a fotó kettejükről:

AKTUÁLIS:

Főoldal