FRISS! Megrázó részletek derültek ki ma este Tompos Kátya haláláról 😢 EZ mindent megváltoztat 🖤


Megrázó és egyben megható is, ami most napvilágot látott: Kiderült, mire szánta a gyógykezelésre összegyűjtött pénzt a halála esetén Tompos Kátya. Mint írtuk, péntek hajnalban hosszas betegség után meghalt Tompos Kátya, akinek nemrég gyűjtést szerveztek színész kollégái. Most kiderült, a színésznő hogyan rendelkezett a gyógykezelésére szánt összegről abban az esetben, ha idő előtt meghal.
Tragikus körülmények között, hosszan tartó betegség után halt meg Tompos Kátya, 41 éves korában. Betegségéről keveset lehetett tudni, csak május elején derült ki, hogy két éve tartó visszavonulásának oka egy ritka daganatos megbetegedés, melynek gyógykezelésére csak egy speciális módszer van, ami hazánkban nem elérhető. Ebben szerettek volna neki segíteni kollégái és barátai, akik rábeszélték, hogy hadd szervezzenek gálaestet és gyűjtést, hogy megkaphassa a kezelést, de sajnos már túl késő volt, ugyanis Tompos Kátya május 31-én, pénteken meghalt. A jótékonysági gálán közel hétszázan vettek részt, a kezelés ára szerencsésen összegyűlt, sőt még több is. Nemcsak erre a gyógykezelésre gyűlt össze, hanem lehet, hogy még egy olyan drágább kezelésre is, amiről nem is álmodtunk. Ez tényleg olyan, mintha az ország összefogott volna valakiért.
Az emberek megmutatták, hogy össze tudnak tartani még ebben a fura világban is” - nyilatkozta korábban Hrutka Róbert, Tompos Kátya egyik legjobb barátja, aki elmondta, hogy szegedi gálán a színésznő személyesen nem tudott részt venni, mert állapota miatt kórházban feküdt. Barátja ekkor felhívta őt, hogy hallja mennyien szeretik és tisztelik őt, ez nagyon jól esett neki, mennyien a segítségére siettek. Azoban Tompos Kátya már sejtette, hogy nem biztos, hogy túléli és eljut az immunterápiára, amire gyűjtöttek, ezért rendelkezett, hogy halála esetén a befolyt összeggel mi történjen. Ez a saját Facebook-oldalán közzétett közleményből derül ki, melyben menedzsmentje jelentette be a váratlan halálhírét. Várhatóan egy hét múlva tájékoztatunk mindenkit az összegyűlt pénz sorsáról, illetve a megmaradt támogatás visszatérítésének lehetőségéről - fűzték hozzá, mivel nem volt lehetőségük egyeztetni jogi és pénzügyi szempontból Tompos Kátya akaratának kivitelezhetőségéről. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal