Hoppá! Ők lesznek a Nyerő Páros szereplői 2024-ben.. Lesz ám meglepetés:


Idén új évaddal tér vissza az RTL egyik legkedveltebb műsora, a Nyerő Páros. A Fókusz Plusz szombat esti adásában elárulták, kik lesznek az idei szezonban versenyző szerelmespárok.A Nyerő Páros már hét évaddal büszkélkedhet, a nyolcadik évadot pedig 2024 őszétől láthatják az RTL nézői.Az idei szezon szereplői: Berki Mazsi és Kajári Zoltán, DJ Jauri Győrfi Márton és Berényi Dorina, Balogh Edina és Szabó Simon, Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta, Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka, Palácsik Lilla és Visváder Tamás, Simon Attila és Simon Erika, Hujber Feri és Szőke Krisztina.
A Fókusz riportjából kiderült, hogy Berki Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán ugyan még csak másfél éve vannak együtt, de úgy érzik, bátran megmérettethetik magukat, mert mindkettőjükben megvan a versenyszellem, és úgy gondolják, ez a játék jó lesz arra is, hogy még többet megtudjanak egymásról. – Szerintem önfeledt időket tudunk majd egymással tölteni. Nem hinném, hogy ilyen vérre menően fogunk kezelni szituációkat – mondták. Győrfi Márton, azaz DJ Jauri számára nem szokatlan a szereplés, több ezer ember előtt szokott fellépni, szerelmének, Berényi Dorinának viszont ez még új pálya. Több mint egy éve vannak együtt, távkapcsolatból alakult ki a szerelmük, de már több hullámvölgyet is megéltek. – Az a baj, hogy mindketten ilyen nagyon konok, erős jellemnek gondoljuk magunkat, szeretünk kiállni a saját igazunkért. Ami nem a legjobb egy kapcsolatban, hogyha a másik nem enged. Balogh Edina és Szabó Simon is még csak a kapcsolatuk elején járnak, és azt mondják: a nemrég kialakult szerelmük talán a javukra is válhat, hiszen még nagyon figyelnek egymásra. Miskovits Marci szerelme, Nicuta Nicoleta 2022-ben az X-Faktorban tűnt fel, az élő showkig jutott a csapatával. Marci itt pillantotta meg az erdélyi származású lányt, és nem sokkal később már össze is jöttek. Úgy érzik, nagyon jó csapatot alkotnak és nincs számukra lehetetlen. Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka azt érzi, a kapcsolatuk verhetetlen.
13 évvel ezelőtt egy X-Faktor-castingon találkoztak, a szerelmük pedig barátságból alakult át. Úgy érzik, mindent tudnak egymásról, emiatt ők lehetnek az igazi Nyerő Páros. – Nagy köztünk az összhang, meg nyilván ennyi év után nagyon jól ismerjük egymást. Szeretjük is egymást, kitartóak vagyunk. Palácsik Lilla és Visváder Tomi lassan 10 éve vannak együtt. Azt mondják, már az első pillanatban nagyon közel kerültek egymáshoz. Tamás nagy taktikus, így nem aggódik, olyan feladat miatt sem, ami nem biztos, hogy testhez álló. Az én első gondolatom az volt, amikor kiderült, hogy a Nyerő Párosba jövünk, hogy nem fogom tudni megcsinálni a feladatokat. De majd Lilla megcsinálja – viccelődött Tamás. Simon Attila korábbi focista tavaly a Survivorben próbált szerencsét. Felesége, Simon Erika banki ügyintézőként dolgozik. Azt mondják, ők olyanok, mint egy temperamentumos olasz család, és nyerni jöttek. Hujber Feri és szerelme, Szőke Krisztina már 7 éve alkotnak egy párt, de eddig még alig szerepeltek nyilvánosan. Alig két hónapja, hogy hazaköltöztek Londonból, de úgy érzik, itt az idő, hogy újabb próbatétel elé állítsák a házasságukat, ami már sok mindent megélt. Egymásért elég sok mindent megteszünk és meg is tennénk. Tökéletesen egyenlők vagyunk, nincsen alá-fölé rendelt viszony semmilyen formában. Közülük kerül ki tehát, ki lesz majd a Nyerő Páros 2024-ben. Az előző évadokat sorrendben Peller Anna és Lukács Miklós, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Istenes Bence és Csobot Adél, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Kamarás Norbert és Kármán Odett, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, valamint Curtis és Barnai Judit nyerte.

AKTUÁLIS:

Főoldal