DRÁMAI fordulat! Ezt Soha nem gondolta volna senki! Magyar Péter sokkoló beismerése! – Ma bevallotta az igazságot


Magyar Péter elárulta, hogy bár rengeteg fenyegetést kap, nem érzi szükségesnek a védelmet. Legújabb közösségimédia-posztjából az is kiderült, hogy mi a célja a megszólalásokkal. Varga Judit exférje a kegyelmi botrány kirobbanása óta folyamatosan jelen van. Ha nem a Partizánban teregeti ki a NER szennyesét, akkor páros lábbal áll bele Rogán Antalba a Facebookon.
Ezek mellett nem csoda, hogy az elmúlt hetekben megosztotta az embereket. “Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet mellett. Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt. Én továbbra is hiszem, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd” – írta legújabb Facebook-bejegyzésében.Hozzátette, hogy tudja: jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellene.
Ez a folyamat már el is indult, hiszen Tényi István, volt fideszes politikus bejelentésére nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, kényszerítés, tiltott adatszerzés és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda. “És nyilván még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra, lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak” – írta a posztban Magyar. Varga Judit exférje azt is megfogalmazta, miért állt most ki a nyilvánosság elé. Sokan kérdezik, miért kezdtem ezt el, mi a cél, hova szeretnék eljutni. Hiszek abban, hogy az igazság szabaddá tesz. Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött– közölte a bejegyzésben.

AKTUÁLIS:

Főoldal