Közlemény! Órák múlva teljesen leáll EZ a hazai nagy bank! Senki nem fér majd hozzá a pénzéhez itt a pontos dátum:


Bankszünnap után üzemszünettel köszönt be a pünkösdi hosszú hétvége a K&H Bank ügyfelei számára. Már most érdemes felkészülni arra, hogy a pünkösdi hétvégén a megszokottal ellentétben nem tudnak a pénzintézet ügyfelei bármikor utalást indítani vagy akár egyenlegükhöz hozzáférni karbantartási munkálatok miatt lassulást és szünetelést tapasztalhatnak majd kulcsszolgáltatások esetében. Újabb tervezett leállás várható egy hazai nagybanknál: a pontos részletek természetesen ez alkalommal is olvashatók a K&H Bank bárki által elérhető felületein is.
A következőkről tájékoztatják a pénzüket náluk tartókat: 2024. május 18-án 22:00 órától 2024. május 19-én 4:00 óráig átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatunk a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül. 2024. május 19-én 22:00 órától 2024. május 20-án 2:00 óráig pedig átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatunk a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain.
Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül. Érdemes tehát nem a kései órákra hagyni a már aktuális átutalásokat és egyéb banki műveleteket, mivel szombatról vasárnapra és vasárnapról hétfőre virradóra sem megy majd minden a megszokottak szerint. A bankszámládat vezető bankok az ilyen esetekben mindig idejében értesítenek arról, mikor várhatók fennakadások: netbankodban, illetve ha mobilos appot használsz, ott is megteszik ezt. Az ügyfelek kényelme érdekében rendszerint a késői órákban zajlanak a karbantartások, amelyekre pénzünk biztonsága érdekében nekünk is nagy szükségünk van. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal