Egy közel 60 éves dúsgazdag üzletember Lagzi Lajcsi lányának az új szerelme – mutatjuk a szerelmeseket: 👇


Mint korábban írtuk, az áramlopásért elítélt Lagzi Lajcsi 25 éves lánya egy nála sokkal idősebb, milliárdos vállalkozóval folytat viszonyt. A kapcsolatukról nem árultak el túl sokat, egy ideig titkolni is próbálták azt, most azonban büszkén mutattak közös fotót Galambos Boglárka közösségi oldalán. A baracskai börtönben lévő, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi korábban már kifejtette, hogy nagyon büszke gyerekeire, legutóbb lányának gratulált, hiszen elindította saját vállalkozását.
A 25 éves Galambos Bolgárka nemcsak a karrierjének örülhet, hiszen egy gazdag üzletembert is sikerült meghódítania nemrég. A fiatal vállalkozó igyekezett titokban tartani a kapcsolatát, de végül úgy döntött, hogy eldicsekszik azzal, mennyire boldog a 29 évvel idősebb Csipak Péter oldalán, akivel egyszer már nyilvánosságra hozták a szerelmüket, de akkor mégis meggondolták magukat. A gazdadg vállalkozó és Galambos Boglárka nőnap alkalmából döntött úgy először, hogy nyilvánosan is felvállalják szerelmüket, ezért közös képet is mutattak az Instagram-oldalaikon, melyhez az üzletember egy hosszabb üzenetet is írt. Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét – írta a férfi, majd hirtelen úgy döntöttek, törlik a bejegyzést, azóta sem osztottak meg magukról semmilyen közös felvételt, vagy üzenetet mostanáig. Azonban most Galambos Boglárka úgy döntött, hogy egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben közzéteszi első nyilvános, közös fotójukat, ahol nagyon elegáns ruhában fotózták őket, szorosan összebújva, egymást ölelve pózoltak a kamerának. Íme:
Az első nyilvános fotó a milliárdos üzeltemberről, Csipak Péterről és Galambos Boglárkáról. Fotó: Galambos Boglárka Instagram.Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal