Döbbenetes tragédia rázta meg az országot ma délután! Gyászolja az ország a 18 éves Olivért.


Gyászolja az ország a 18 éves Olivért. Nagyon ritka betegség jele volt a fiatal fiú lábfájdalma. Iskola megható módon emlékezett meg róla. Nyolcvanöt kilométeres váltófutással emlékezik meg az iskola egy fiatal fiúról, aki tragikus körülmények között vesztette életét.
A megmozdulásból befojt adományokat pedig a rákkutatásra és a rákkal küzdő fiatalok megsegítésére fordítják. Oliver Park a híres DJ, Graeme Park fia mindössze 18 éves volt, amikor elhunyt. 2021 decemberében diagnosztizáltak nála melanotikus rosszindulatú ideghüvelydaganatot, a szarkóma egy olyan típusát, amely nagyon ritka, és az összes rákos megbetegedés mindössze 0,02%-át teszi ki. Hosszú időn keresztül lábfájdalmakra panaszkodott, amelyekről tragikus módon kiderült, hogy rosszindulatú ideghüvelydaganat. „Oliver még annyi szeretetet tudott volna adni ennek a világnak.
Nagyon bátor harcos volt, aki a végsőkig küzdött. Életünk hátralévő részében minden egyes nap szeretni és hiányozni fog nekünk. Az erő és a szeretet, amit az ő vezérlő szellemétől érzünk, mindenütt ott van körülöttünk, és erőt ad nekünk és az ikertestvérének, Bennek, hogy folytatni tudjuk” - írta búcsú üzenetében a gyászoló Park család.

AKTUÁLIS:

Főoldal