Brutálisan büntette meg ez a tanárnő az alsó tagozatos Tamáskát. Az egész ország ezen háborog most:


Az egész ország ezen háborog most: Egy édesanya felháborodottan írt ki egy levelet az internetre, ami mindenkiben rossz érzést kelt majd: “A fiam a mai napon hazahozta a füzetét, amiben 500-szor le kellett írja az alábbi mondatot: “Nem etetem az osztálytársamat” (képet erről lentebb csatoltam is!!) Tudni kell, hogy itt, ahol élünk Baranya megyében, van egy nagyon szegény osztálytársa, akik nagyon szegény körülmények között élnek, és adott neki enni a tíz óraiából..
Ezt látta meg az osztályfőnök, és mivel az a szabály az iskolában, hogy aki nem hoz tízórait, az nem eszik délig, ezért kapott büntetést a kisfiam. Csupán megsajnálta a fiút, akinek a szülei nem csomagoltak neki tízórait, mivel nincs pénzük, és oda adta neki a saját tízóraiának a felét. Milyen világban élünk emberek? Hol itt az emberség, hol van itt az együtt érzés? Az osztályfőnöke pedig szégyellje el magát, amiért egy éhező gyermeket nem képes megsajnálni.
Holnap is vinni fog a fiam tízórait ennek a fiúnak, és ha kell minden nap leírja 500 alkalommal, de nem fogják az emberséget kiírtani belőle!!!!” Osztani ér! Lássák csak minél többen! Köszönöm...

AKTUÁLIS:

Főoldal