BEJELENTETTÉK: Ebben a pillanatban érkezett! Vilmos herceg azonnal lemondta minden programját: Katalin hercegnéről érkezett a megrendítő hír!


Vilmos herceg azonnal lemondta a programját: Katalin hercegnéről érkezett a szomorú hír! Fél, hogy ha elmegy, még rosszabb lesz. Időről időre felmerülnek hírek, hogy Katalin hercegné nem érzi jól magát. Mivel a bejelentés óta nem jelentkezett, és tény, hogy Vilmos több külföldi útját is lemondta. Az egyik ilyen fontos esemény Vilmos herceg például törölte az októberi szamoai útját, ami aggodalomra adhat okot, mivel sokan úgy gondolják, hogy a herceg ezért döntött így, mert attól tart, hogy felesége állapota romlani fog.
Az esemény lemondása jelentős, mivel a Nemzetközösség Kormányfői Találkozóján, amely októberben kerül megrendezésre Szamoában, vagy az uralkodónak, vagy a hivatalos képviselőnek kell részt vennie. Károly király visszamondta a részvételét, így Vilmosra hárult volna a feladat, azonban ő úgy határozott, hogy ebben a nehéz időszakban inkább feleségét támogatja.

AKTUÁLIS:

Főoldal