RENDKÍVÜLI! Most kaptuk a hírt: Kórházba került a magyar művész legenda! Mindenki a gyógyulásáért imádkozik...


RENDKÍVÜLI! Most kaptuk a hírt: Kórházba került a magyar művész legenda! Drámai pillanatok a Kowalsky meg a Vega zenekar körül: Vidák Robi súlyos állapotban. A Kowalsky meg a Vega, ami nemcsak hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, hanem a legtöbbet koncertező együttesek egyike is, hamarosan újra útra kel. Azonban a turné első állomása, Vecsés, árnyékot vet rá a hír, hogy Vidák Robi, a zenekar gitárosa súlyos egészségügyi problémákkal küzd.
1. Robi hiánya az induló turnén
Bár a vecsési koncertre már minden jegy elkelt, a közönségnek Robi nélkül kell majd szurkolnia kedvenc zenekarának. A zenész, akit a rajongók csak More néven ismernek, kénytelen kihagyni a turnét, mivel orvosai még mindig nem állapították meg pontosan, mi okozza a tüneteit. A zenekar és a rajongók egyaránt aggódnak állapota miatt.
2. Az egészségügyi problémák rejtélye: Vidák Robi egy hete került kórházba váratlan és súlyos tünetekkel, mint például látászavar és szédülés, amely végül a bal szeme látásának elvesztéséhez vezetett. Az elsődleges vizsgálatok alapján az orvosok komoly, gyógyíthatatlan betegségre, sclerosis multiplexre gyanakodtak. Azonban további vizsgálatok után kiderült, hogy a szemmozgató izmok meghibásodása áll a háttérben, ami idegi eredetű problémára utal.
3. Neurológiai zavarok és a diagnózis bizonytalansága
A pontos diagnózis még várat magára, bár a legrosszabb eshetőségeket már kizárták, az orvosok továbbra is kutatják, hogy mi okozhatja Robi tüneteit. A zenekar frontembere, nyilatkozatában elmondta, hogy bár a legaggasztóbb feltételezéseket már elvetették, a pontos betegség még rejtély. Az idegpályákban bekövetkező zavarok miatt Robi további kezelésekre szorul.
4. A közösség támogatása és a jövő. A zenekar és a rajongói közösség szorosan összefogott, és támogatja Robit ebben a nehéz időszakban. A zenekar arra kéri a rajongókat, hogy imádkozzanak Robi gyógyulásáért és mielőbbi visszatéréséért. A zenekar bízik benne, hogy a gitáros hamarosan felépül, és újra együtt léphetnek színpadra, hogy folytathassák, amit a legjobban szeretnek: zenélni a rajongóiknak. A Kowalsky meg a Vega és az egész magyar zenei közösség reménykedik, hogy Vidák Robi hamarosan visszanyeri egészségét és energiáját, hogy ismét részese lehessen a zenekar sikerének.

AKTUÁLIS:

Főoldal