Most kaptuk a hírt! Kitört a pánik! OLYAN szörnyű vonatbaleset volt Magyarországon, amire rég volt példa. A katasztrófavédelem munkatársai sokkot kaptak a látványtól: - RÉSZLETEK:


Borzalmas vonatbaleset történt Magyaországon pár perce! Egy szomorú baleset miatt késnek a vonatok a Szegedről Budapestre tartó vonalon, közölte a Mávinform a honlapján. Egy személyt gázolt el az InterCity vonat Albertirsánál, és ennek következtében átmenetileg csak egy vágányon tudnak közlekedni a vonatok Ceglédbercel-Cserő és Albertirsa között. A baleset miatt szükséges helyszínelés és mentési munkálatok idején a vonatok menetideje 15-20 perccel meghosszabbodhat a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon.
Ez érinti a szegedi Napfény InterCity vonatok közlekedését is. A vonat utasait várhatóan átszállítják egy másik vonatra, hogy folytathassák útjukat. A Mávinform további részleteket ígér a helyzet alakulásáról és a késések várható időtartamáról. A baleset következményeit és az események alakulását figyelemmel kell kísérni, és az érintett utazóknak érdemes tájékozódniuk a legfrissebb információkról, hogy tehetőlegesen tervezhessék útjukat. A közlekedési hatóságok és a vasúttársaságok minden tőlük telhetőt megtesznek az utasok biztonsága és kényelme érdekében. Címlapfotó: illusztráció.

AKTUÁLIS:

Főoldal