Mi folyik itt?! Valósággal sokkolja a magyarországi vásárlókat a LIDL mostani döntése, annyira durva! EZT NÉZD:


Most jött a Lidl váratlan bejelentése – Minden vásárló figyeljen! A Lidl tovább folytatja az élelmiszer-infláció csökkentésére irányuló erőfeszítéseit, most pedig a péksütemények és a baromfihúsok áraiban jelentős csökkentéseket hajtott végre. Az áruházlánc hosszú távra tervezi a kedvezményes árak fenntartását, és az év eleje óta több mint 600 termék árát csökkentette.
A Lidl az élelmiszer-infláció csökkentésének jegyében folytatja árcsökkentési programját, amely most a péksüteményeket és a baromfihúsokat érinti. A magyar friss baromfihúsok nagy részének ára tartósan csökkent, a péksütemények közül pedig több tucat termék lett elérhető kedvezőbb áron. Az árcsökkentési program részeként a Lidl már több száz termék árát mérsékelte, és a vállalat a kedvezőbb beszerzési lehetőségekből eredő árelőnyeit továbbra is átadja a vásárlóknak. A kormányzati törekvésekkel összhangban a vállalat a magyarországi élelmiszer-infláció leküzdésén dolgozik.
A baromfihúsok árcsökkentése érinti a pulykamellt, a pulykacombfilét, a pulykaszárnyat, a pulykanyakat, a pulykazúzát, a pulykamájat, a pulyka darálthúst, a csirkemájat, a csirkenyakat, a csirkezúzát, a csirke levescsomagot, a csirke alsó- és felsőcombokat, a csirkecombfilét, a kacsacombot és a kacsamellfilét. Az árcsökkentésnek köszönhetően ezek a termékek akár 10% kedvezménnyel is elérhetők lesznek. A Lidl hangsúlyozza, hogy az árcsökkentés érinti a magyar konyha alapjait, és hozzájárulhat az egy főre jutó éves vadhúsfogyasztás növekedéséhez.

AKTUÁLIS:

Főoldal