MOST ÉRKEZETT: meghalt Csire Zsuzsi, a bakancslistás lány 🖤


Tragédia: meghalt Csire Zsuzsi, a bakancslistás lány, akinek a harmadik szíve nem bírta tovább a küzdelmet. Tíz év küzdelem után Zsuzsi szervezete végleg feladta a harcot: a lány, aki utolsó kívánságaiból bakancslistát írt, hétfőn este meghalt. – Imádott Édes Drága Zsuzsikánk tegnap este örökre búcsút vett tőlünk – így szól Zsuzsi édesanyjának, Beatrixnek bejegyzése a közösségi oldalon. A tragédia nem csak a családot érinti:
Zsuzsinak az egész ország szorított, noha mindenki tudta, hogy bármikor elragadhatja a halál. A lányról a Blikk az első közt írta meg, hogy milyen küzdelmeken ment keresztül és hogy ennek ellenére mennyire erősen viselte mindazt, amit rámért a sors. Kétszer esett át szívátültetésen, ám szervezete a második beültetett szívet sem fogadta be. Zsuzsi azzal a tudattal élt, hogy talán csak hetek, hónapok vannak hátra az életéből, mégis meg tudta őrizni a reményt. Bakancslistát készített terveiről és az egész ország összefogott azért, hogy valóra válthassák kívánságait. Eljutott a tengerhez, megnézhette az Operát, megsimogathatott egy lovat – talán tényleg teljesülhetett minden, amire vágyott.
– Hálásan köszönjük szépen mindenkinek, aki a legnagyobb empátiával Zsuzsikánk és kis családunk mellé állt ebben a szörnyű harcban. Köszönjük a sok szeretetteljes törődést, élményeket, amivel bearanyozták Zsuzsikánk és családunk életét. Rövid élete utolsó időszakát igyekezett mosollyal és vidámsággal megtölteni, azt szerette volna, hogy így emlékezzenek rá – írta édesanyja. – Most már örökre a Mennyországban lesz, ahol nincsen fájdalom és szenvedés, onnan fentről vigyáz ránk és mindazokra akik őszintén szerették Őt. Nyugodj békében Édes kicsi Angyalkánk! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal