⚡️ 1 PERCE ÉRKEZETT ⚡️ Újabb döbbenetesen sokkoló felvétel került elő Magyar Péter múltjából! Alig akarjuk elhinni amit látunk-hallunk:


Magyar Péter nem most kezdte el bontogatni közéleti szárnyait, már 21 éves korában is aktív volt egy az interneten terjedő videó szerint. Mozgalmas volt az elmúlt két hónap a magyar közéletben: a kegyelmi-ügy nyomán lemondott a Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyminiszter is visszaadta képviselői mandátumát; ezt követően Magyar Péter, Varga exférje borította rá az asztalt a Fideszre, és uralja azóta is a közbeszédet.
Magyar eddig nem várt rutinnal szerepel a nyilvánosság előtt, egy tavaly feltöltött, ám Magyar színrelépésével újra terjedni kezdő videó pedig rávilágít, miért. A 2002-es videóban a 21 éves joghallgató Magyar a D-209-es botrány kirobbanását követően Juszt László Közhang című műsorában szerepelt az ATV-ben, a szintén pimaszul fiatal Mráz Ágoston Sámuellel együtt, aki manapság a Nézőpont intézet vezetője. A botrány a 2002-es választások után tört ki, amikor kiderült, hogy Medgyessy Péter miniszterelnök kémelhárító tisztként tevékenykedett 1977 és 1982 között. A videóban az ügyről vitáznak, amikor egy ponton (20:41) egy betelefonáló Magyar torkának esik. Először azzal érvvel, hogy 21 évesen mit sem tud a Kádár-rendszerről, majd azzal, hogy a kiszivárgott ügynökaktán nem is szerepel Medgyessy neve (csak születési dátuma és anyja neve), majd végül azt pedzegeti, vajon kinek az érdeke volt, hogy kiszivárgott az akta.
A 21 éves Magyar nem fagy le, lereagálja a a betelefonálót, a köztük kialakult vitát sajnos Juszt közbeszólása szakítja meg. Szintén érdekes momentum, amikor a 27. percben azzal az Orbán Viktorral példálózik, akivel szemben mára igencsak megváltozott a véleménye. A közel egyórás videó érdekes kordokumentum, már csak azért is, mert mára kifejezetten kevés olyan vitaműsor van a magyar nyilvánosságban, ahol különböző pártállások, világnézetek ütközhetnek egymással. Íme a felvétel:

AKTUÁLIS:

Főoldal