MOST ÉRKEZETT: Holtan találták meg Annácskát, a múlt héten eltűnt 19 éves terhes lányt.. 🖤


Egy hete eltűnt fiatal terhes nőt élettelenül találtak egy erdősávban. A 19 éves, hat hónapos terhes Anna-Maria április 12-én hagyta el otthonát, de soha nem tért haza. Milyen üzenetet küldött a barátjának a tragédia előtt. Anna-Mariát, egy 19 éves orhei fiatal nőt, aki hat hónapos terhes volt, egy hét intenzív keresés után holtan találták.
Holtan találtak egy terhes fiatal nőt. A fiatal nő, a helyi pedagógiai gimnázium tanulója április 12-én tűnt el, amikor hazatért a munkából. A legfrissebb részletek azt mutatják, hogy Ana-Maria utoljára beszélgetett a barátjával, amelyben állítólag azt mondta neki, hogy küldött valakit érte A fiatal nő azt válaszolta, hogy beszállt az autóba. Amikor azonban a barátja megpróbált egyeztetni azzal a barátjával, akinek fel kellett volna vennie, azt jelentette, hogy senki sem tartózkodik a kijelölt helyen. „Felhívtam egy fiút a városból, és azt mondtam neki: kérlek, menj el, és vidd el Anát a kollégiumba. Az óra 57. percben SMS-t küldök Anának, hogy beüljön a kocsiba. Azt írja nekem, hogy „jó”, és óra 59 percnél azt írja: „Úton vagyok.”. Amikor meglátom az üzenetet a telefon felületén és 5 perc múlva felhív a barátom és közli, hogy nincs senki a megállóban.
Miközben üzent nekem, hogy beszállt a kocsiba, és azt mondta a barátom, hogy itt vagyok a buszmegállóban, és nincs senki. Gyorsan írtam neki SMS-t. Megkérdeztem tőle: ‘hol vagy?’. Nem látta az üzenetet. Felhívtam a WhatsApp-on, nem vette fel. Felhívtam a számát, hangjelzés hallatszott, és teljesen letették a telefont – jelentette volna ki Ana pasija az Antena 3 CNN szerint. Az élettelen testet egy várostól 21 kilométerre fedezték fel. Hosszas keresés után Ana élettelen holttestére egy erdős területen bukkantak rá, körülbelül 21 kilométerre Chițcanii Vechi városától, Telenești járásban. A hatóságok folytatják a nyomozást a tragédia pontos körülményeinek feltárására. Ana családját és barátait mélyen érinti ez a veszteség, és választ keresnek erre a tragikus helyzetre.

AKTUÁLIS:

Főoldal