Leesik majd az állad - Ő lesz a következő Nagy Ő! Erre senki nem számított


Erre senki nem számított! Fluor Tomi, a közismert rapper és színész nemrég egy meglepő bejelentést tett az Instagram-oldalán, amely mindenkit meglepett és megnevettetett egyaránt. A híres művész azt írta, hogy átveszi a stafétát Jákob Zoltántól, és ő lesz a következő Nagy Ő című műsor főszereplője.
A Nagy Ő című reality-show tavaly óriási népszerűségnek örvendett, amikor Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa keresett szerelmet több mint egy tucat nő között. Bár a sorozat végén Jákob Bettinát választotta, a kapcsolatuk hamar véget ért. Azóta már kiderült, hogy a következő évadban Árpa Attila lesz a főszereplő. Azonban Fluor Tomi most úgy döntött, hogy belevág, és ő lesz a műsor következő sztárja. A bejelentése azonban nem volt teljesen komoly, ugyanis kiderült, hogy az egész csak egy áprilisi tréfa volt. A rapper április elsején, a bolondok napján osztotta meg a vicces hírt, hogy részt vesz a Nagy Ő következő évadjában. „Jákob Zoli, a mester átadta nekem a stafétabotot. Úgy döntöttem, elindulok megkeresni a szerelmet!
Május 6-án startol A Nagy ő, ahol hat héten keresztül megy majd a versengés az eddigieknél sokkal merészebb, durvább, leplezetlenebb rózsaceremóniákkal, és a műsorban eddig nem megszokott, éjfél utáni, explicit különkiadásokkal. A helyszín ezúttal nem egy kastély, hanem a Gozsdu udvar, ami már önmagában izgalmasabb helyzeteket tartogat. Életem egyik legdurvább forgatása, de vajon a végén megtalálom majd a szerelmet? Hamarosan kiderül!” – írta humoros bejegyzésében. A poszt rövid időn belül nagy feltűnést keltett a közösségi médiában, és sok rajongója megmosolyogta Fluor Tomi vicces megnyilvánulását. Bár a rapper nem lesz a Nagy Ő következő sztárja, a bejelentés mindenképpen emlékezetes marad azok számára, akik követik a művészt az online térben.

AKTUÁLIS:

Főoldal