Jakab Péter BRUTÁLISAN kiosztotta a neki beszóló Magyar Pétert: „Na ide figyelj, te NER-es kóbor lovag!” - Döbbenetes videó:


Jakab Péter erős videoüzenetben mondta meg a magáét Magyar Péternek, amiért ő korábban bekóstolta a Nép Pártján elnökét. „Azzal vádol Magyar Péter, hogy cserbenhagytam a magyar vidéket, mert 2022-ben képes voltam összefogni az Orbán-rezsimmel szemben. Na idefigyelj, te NER-es kóbor lovag! Tudod, én 2022-ben, 2018-ban, 2014-ben is küzdöttem az Orbán-rendszerrel szemben, olyan eszközökkel, amelyek éppen rendelkezésemre álltak.
Eközben Te mit csináltál? Túlárazott közbeszerzéseket írtál alá, Részt vettél a NER építésében, Asszisztáltál ahhoz, hogy a feleséged közreműködésével lehallgassanak embereket, leépítsék Magyarországon a jogállamiságot, és most azt mondod, hogy Én cserbenhagytam a vidéket? Miközben Te részt vettél a haverjaiddal együtt a vidék kifosztásában? Na, álljon már meg a menet! Én jelen pillanatban is egyenes gerinccel tudom járni a vidéket. De ki tudjuk egyenesíteni a te gerincedet is. Éppen ezért vádalkut ajánlok. Ez azt jelenti, hogy ha feldobod a fideszes haverjaidat, akkor Te kevesebb büntetéssel fogod megúszni.
Ezt tudjuk neked felajánlani. Ha komolyan gondoljuk az elszámoltatást, nyilván Te komolyan gondolod az elszámoltatást, úgyhogy Te sem lehetsz kivétel, ugye? Ez így rendben van?” Jakab Péter szerint tehát Magyar Péter sem mentesülhet egy rendszerváltás esetén az elszámoltatás alól. Mi más menthetné őt fel erkölcsileg, mint a tudomására jutott bűncselekmények nyilvánosságra hozatala?

AKTUÁLIS:

Főoldal