ITT a LIDL rendkívüli bejelentése! ILYEN még nem volt Magyarországon! Kígyózó sorok a boltok előtt:


ITT a LIDL rendkívüli bejelentése! ILYEN még nem volt Magyarországon: A Lidl a nyári szezonra összesen közel 200 új pozícióra keres munkavállalókat a Balaton és a Velencei-tó partján található nagy forgalmú áruházaiba. A vállalat tizenegy, a Balaton és a Velencei-tó közelében található áruházában új, szezonális munkahelyeket hoz létre április 1. és augusztus 31. között.
„A nyárhoz közeledve folyamatosan növekszik a szezonális üzleteink forgalma, és a megnövekedett vásárlószám kiszolgálásához plusz munkaerőre van szükség, ezért már áprilistól hónapról hónapra új munkavállalókkal bővül a Lidl érintett áruházainak csapata. A főszezonra összesen közel 200 új munkahelyet hozunk létre, amihez kiemelt bérezés társul. Az érdeklődők teljes és részmunkaidős pozíciók közül is választhatnak majd, munkaviszonyuk pedig a munkábaállás kezdőidőpontjától függően 1-5 hónap közötti határozott időre szól.
A szezon alatt dolgozók – csak úgy, mint a Lidl minden munkavállalója – számára a vállalat a közösségi közlekedéssel történő munkábajárást 100%-ban téríti, míg az autóval történő munkábajárást 40 Ft/km-rel támogatja. Ezen felül részesülnek a cég egészségprogramjában is. A szezonális munkával és a jelenleg nyitott pozíciókról bővebb információ a vállalat toborzási oldalán található.

AKTUÁLIS:

Főoldal