Gáspár Virág hivatalosan is bekerült a legszebb Magyar nők közé, és ITT tart már. Nagyon átalakult! Ahogy most kinéz, attól mindenki elájult: - Mutatjuk:


Győzike legkisebb lánya is versenyben van az 5 millió forintos fődíjért és a dubaji útért. Kihirdették a Miss Influencer szépségverseny top 100-as listáját, a versenyzők között pedig Gáspár Virág neve is felbukkant. Már is többször foglalkoztunk vele, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea legkisebb lánya az elmúlt években megszabadult a súlyfeleslegétől, friss fotói szerint pedig idén még tovább fogyott.
Ennek pedig most úgy látszik, hogy meg is lett az eredménye, ugyanis bekerült a Miss Influencer Hungary legjobb 100 tartalomgyártója közé. A verseny: A világon egyedülálló influenszer-szépségversenyt és tehetségkutatót még januárban rendezték meg Dubajban, a megmérettetésen pedig az is kiderült, hogy a kezdeményezés következő állomása Magyarország lesz.
A versenyen azok a 18 év feletti, magyar állampolgársággal rendelkező lányok vehetnek részt, akik minimum tízezres Instagram-követőtáborral rendelkeznek. A fődíj pedig igen kecsegtető, ugyanis amellett, hogy 5 millió forintot vihet haza a nyertes, még egy két főre szóló, all inclusive út is az övé Dubajba. Mint kiderült, erre a top 100-as listára került fel Gáspár Virág is, akinek 88 ezres követőtábora van, illetve olyan nevek is felbukkannak a versenyzők között, mint Opitz Barbi, vagy éppen Molnár Gusztáv exe, Fazekas Vivien.

AKTUÁLIS:

Főoldal