EZEK az emberek sérült gólyából akartak húslevest főzni Szabolcsban.. 18+ - ITT a videó a gyalázatról:


Árokba zuhant, sérült gólyát próbált ellopni két ember a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nyírlugoson. Egy szemtanú videóra vette az esetet, ahol az egyik elkövető közölte, hogy akár még húsleves is lehet a madárból. Sérült gólyát próbált ellopni egy férfi és egy nő a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nyírlugoson – számolt be róla a Tények.
Az elkövetők az árokból emelték ki az állatot, majd sietősen távoztak volna vele, ha egy arra járó férfi nem lép közbe. A szemtanú videóra vette az esetet, amin jól hallatszik, hogy felszólítja az elkövetőket, hogy hagyják békén a sérült madarat. Lehet, hogy lesz belőle egy húsleves – hangzott el az egyik gólyatolvajtól. A felvétel készítője ezután ismét felhívta a nyírlugosi páros figyelmét arra, hogy a gólya egy védett állat, és értesíti a rendőröket.
A járőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, majd a Debreceni Madármentő Állomásra vitték az állatot. A szakemberek megvizsgálták és ellátták a madarat. Megállapították, hogy a gólyát korábban megrázta az áram, ezért nem tudott elrepülni. A tojó nem szenvedett maradandó károsodást, de a madármentők elfogadhatatlannak tartották a történteket. - Önöknek mi a véleménye az esetről? Írják meg kommentben!

AKTUÁLIS:

Főoldal