Elment Oszvald Marika...


Elment Oszvald Marika...! Oszvald Marika külföldön tölti a születésnapját: „Elfogadtam a koromat. Nem mindennapi születésnapot ünnepel a színésznő. Oszvald Marika kivételesen Erdélyben, egy turnén tölti a 72. életévét. Hét évtized ide vagy oda, ő kitűnő egészségnek örvend.
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja ma ünnepli a születésnapját. Oszvald Marika a jeles évfordulót Erdélyben tölti, ugyanis éppen egy tíz állomásos turnén tartózkodik a szomszéd országban. Oszvald Marika munkával tölti a születésnapját Már négy előadáson van túl, és az a rengeteg szeretet, kedvesség, amit kint kap, felér egy születésnapi ajándékkal számára. A Borsnak elárulta, minden nagyon szép és jó, azonban van, aki nagyon hiányzik a hosszú távolléte alatt, egyetlen pici, csaknem kétéves unokája.
Majd április 18-án térek vissza Magyarországra, alig várom, hogy újra magamhoz ölelhessem Vincét. – Ilyen hosszú időt még nem töltöttem tőle távol. Bár minden nap beszélünk, folyamatosan kapcsolatban vagyunk a lányomékkal, és videó hívásban látjuk is egymást, de ez nem ugyanolyan, mint amikor találkozom vele. Nem is gondoltam volna, hogy ezt majd ilyen nehezen élem meg. Hiányzik a személyes jelenléte a mindennapokból – mondta elérzékenyülve a büszke nagymama, majd hozzátette, kivételesen a születésnapját nem a családdal tölti, de előrelátóak voltak, így korábban ünnepeltek. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal