Egyre pokolibb a helyzet Magyarországon! Kiadták a figyelmeztetést! Holnap, holnapután: meglehet a 31 fok ezekben a megyékben! - RÉSZLETEK:


Holnap, holnapután: meglehet a 31 fok! Vasárnap is napos-fátyolfelhős időben lesz részünk. Csapadék napközben nem várható, de este, késő este egy-egy zápor, zivatar besodródhat északra, északnyugatra. Sokfelé élénk, az ország északkeleti harmadán erős lesz a nyugati-délnyugati szél.
Nyári időben lesz részünk, a csúcshőmérséklet 26 és 31 fok között alakul. Hétfőn egy közeledő hidegfront hatására elsősorban északon, északnyugaton és nyugaton eső, zápor, zivatar már kialakulhat, máshol még szárazabb, naposabb idő valószínű. Sokfelé szeles időben lesz részünk. A csapadékosabb tájakon 22-26, máshol 27-31 fokot mutathatnak a hőmérők a délutáni órákban.
Kedden már sokfelé számíthatunk esőre, záporra, néhol zivatarra is. Élénk, erős lesz az északira, északnyugatira forduló szél. Jelentős lehűlés érkezik, a legmagasabb hőmérséklet 11 és 23 fok között alakulhat, délkeleten lehet a legmelegebb. Szerdán felhős, borongós időre van kilátás sokfelé esővel, záporral, keleten, délkeleten zivatarok is kialakulhatnak. A szeles időben mindössze 9-16 fokot mérhetünk a délutáni órákban.

AKTUÁLIS:

Főoldal