ÚRISTEN! Megtette! EZ eddig Magyar Péter legmerészebb lépése! ITT a MAI leleplezése! Újra borítja a bilit! - Sokkoló videót tett közzé! EZT NÉZD:


Megtette! Futótűzként terjed Magyar Péter MAI leleplezése! Ez az a nap, mit az Úr rendelt. Meglátjuk, hogy a Polt-féle Ügyészség ma a valódi bűncselekménnyekkel kapcsolatos információimra kiváncsi, vagy egyelőre egy ellenem kreált ügyben akar-e kihallgatni.
Ha valamiért nem jutna eszükbe a Völner-Schadl és társai ügyben kérdezni, akkor a kihallgatás végén jegyzőkönyvbe mondom, hogy kérem a tanúkénti meghallgatásomat abban az ügyben is. A nyilatkozataimat igyekszünk itt a facebookon élőben közvetíteni. “A magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez”. A 4 órás ügyészségi meghallgatás után tartott rögtönzött sajtótájékoztatóm. Március 26-án folytatjuk folytatólagos tanúmeghallgatással és a bizonyítékok átadásával.
Ideje abbahagyni a magyar emberek hülyének nézését mind a politikusok, mind a hatóságok részéről. Továbbra is javaslom Rogán Antalnak, hogy izzítsa a magángépet és válasszon olyan országot, ahonnan nincs kiadatás. Én Argentínát javaslom, de lehet Csád is.

AKTUÁLIS:

Főoldal