Terhes lehet a magyar sztárvilág egyik leggyönyörűbb nője ,Berki Mazsi! - Mindenkit ledöbbentett, ami most kiposztolt:Berki Mazsi az őt ért tragikus veszteség, férje, Berki Krisztián halála után újra megtalálta a szerelmet Zoltán személyében. Egy ideje már együtt is élnek Zoltán székesfehérvári otthonában. Bár eleinte igyekezett magánéletüket a nyilvánosság elől elrejteni, tavaly hivatalosan is nyilvánosságra hozta kapcsolatukat Zoltánnal.
Zoltán egy sikeres üzletemberként ismert. A pár gyakran tölti az időt luxusvakációkon, amelyekről Berki Mazsi rendszeresen beszámol követőinek, így betekintést engedve fényűző életstílusukba. Berki Krisztiántól született kislányuk mellett felmerült a lehetőség, hogy újra várandós lehet. Nemrégiben egy Instagram-sztoriban közzétett rövid videó kapcsán többen is felvetették, hogy Berki Mazsi terhes lehet. Egy zárt Facebook-csoportban megjegyezték, hogy úgy tűnik, mintha nőtt volna a hasa, ami több képén is láthatóan takarásban van.
Ezt támasztja alá az a megfigyelés is, hogy a videóban egy felirat éppen a hasát takarja, ami arra utalhat, hogy szándékosan kívánta ezzel elfedni.

AKTUÁLIS:

Főoldal