Rendelt egy ruhát a Vinted-ről, ami a csomagban volt, arra nincsenek szavak.. Egyre többen járnak ÍGY hazánkban:


A brit TikTok felhasználó, Alexa Thienitou, legújabb videójában egy kínos és undorító tapasztalatról számolt be, amelyet a népszerű online ruhavásárló platformon, a Vinted alkalmazásban élt át. A videó elején Thienitou kiemeli, hogy rendszeresen használja a Vintedet, és általában pozitív élményei vannak a platformmal kapcsolatban.
Azonban legutóbbi vásárlása egy teljesen váratlan fordulatot hozott. Az eset arról szólt, hogy Thienitou egy közelgő eseményre keresett egy új ruhadarabot, amit a Vinted alkalmazáson talált meg. Az eladó azt állította, hogy az adott ruhadarab vadonatúj, még a bolti címkék is rajta vannak. Azonban, amikor Thienitou megkapta a csomagot és alaposabban szemügyre vette a ruhát, kis híján elhányta magát a látottak láttán. Habár valóban voltak rajta bolti címkék, a ruha messze volt attól, hogy vadonatújnak tűnjön. Az alsórészén egy jókora, beszáradt vérfolt éktelenkedett. A felháborodott TikTok felhasználó megosztotta ezen tapasztalatát követően a platformon, kifejezve saját megdöbbenését és felháborodását. “Mi jár az emberek fejében?” – kérdezte Thienitou, majd hozzátette:
“Ez a kukába kerül.” Az eset felhívja a figyelmet az online vásárlás kockázataira és a vásárlói bizalom fontosságára. Bár a Vinted és hasonló platformok számos lehetőséget kínálnak a másodkézből történő ruhavásárlásra, fontos, hogy a vásárlók óvatosak legyenek és alaposan vizsgálják meg a termékeket, mielőtt megvásárolnák azokat.

AKTUÁLIS:

Főoldal