Most jött!! Bajban van Varga Judit? Zokogásban tört ki, mikor megtudta.. Nagyon durva, de EZ várhat rá


Magyar Péter kedden tette közzé a hangfelvételt, amelyen volt felesége, Varga Judit beszél a Völner–Schadl-ügyről. A Diákhitel Központ egykori vezetője korábban azt állította, hogy az egykori igazságügyi miniszternek ebből nem lehet baja. A jogász ügyvédje, Bárándy Péter vitathatónak tartja ezt az állítást.
Ahogy az Index beszámolt róla, Magyar Péter kedden újra az ügyészségen járt, majd nyilvánosságra hozta a hangfelvételt, amin volt feleségével beszélget a Völner–Schadl-ügyről. A hangfelvétel leiratát ide kattintva olvashatja el. A beszélgetésben több személyt név szerint említenek, róluk itt írtunk részletesebben. Magyar Péter korábban arról beszélt, hogy a nyilvánosságra hozott hangfelvétel nem árthat Varga Juditnak, ugyanis volt felesége nem követett el semmit, az ügyben feljelentési kötelezettsége sem volt.
A Magyart képviselő Bárándy Péter a Népszavának adott interjúban fejtette ki, hogy a hangfelvétel alapján a bűnpártolás, a hivatali visszaélés és a minősített adattal való visszaélés gyanúja is felmerül. AZ ÜGYVÉD VITATHATÓNAK NEVEZTE MAGYAR PÉTER ÁLLÍTÁSÁT, MISZERINT NEM LEHET BAJA A FELVÉTELBŐL VARGA JUDITNAK. Bárándy Péter úgy látja, hogy a volt miniszter „olyan titkokat osztott meg az akkori férjével, amelyeket nem lett volna szabad elmondania.″ A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel miatt szerdán tanúként hallgatta meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Varga Juditot, amelyről itt írtuk részletesen. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal