Ehhez képest a Frizbis interjú gyermekmese! Magyar Péter nagypénteken kitálalt a Varga Juditról! Ezen megdöbbent mindenki! EBBŐL hatalmas balhé lesz! EZT NÉZD:


Varga Judit interjút adott Hajdú Péter Frizbi Tv-jének a YouTube-on, most pedig újabb hullámokat ver az ügy, Magyar Péter is megszólalt. Most a Telex arra volt kíváncsi, hogy hányszor nézték meg a drámai felvételt. Arra jutottak, hogy másfél nap alatt 800 ezres megtekintésnél jár a beszélgetés. Ebben a volt igazságügyi miniszter szörnyű dolgokat állított egykori férjéről. Beszámolt például arról, hogy volt, amikor bezárta egy szobába és a 11 éves gyermeke szabadította ki. Elmondta, hogy olyan is előfordult, hogy a Talpra magyarok közösséget megalapító férfi kukákat borogatott, vagy hogy késsel a kezében járkált. Varga Judit azonban azt is bevallotta, hogy volt, amikor pofont adott a férfinak.
Nos, a Telex kirakta a cikket a Facebookra és érkezett is alá egy komment a NER-ből kiszálló üzletembertől. Ezt írta: Ha a “köz”tv-én is leadnák, felmehetne 810 ezerre…javaslok egyébként egy Partizán interjút. Ott akár kérdések is előfordulnak és hirdetni sem kell, hogy tényleg sokan megnézzék. A komment alatt gyakorlatilag elszabadult a pokol, több mint 100 reakciót kapott rá, köztük ezt is: “Hányszor ütött meg téged a Judit a 20 év alatt?” Magyar Péter pedig válaszolt is rá. Nem volt bőbeszédű, nem szószátyárkodott. Egyetlen szóval reagált rá, ezt írta: SOKSZOR
Nem szerettem volna megnézni, mert lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda. Végül mégis megtettem és hol könnyeztem, hol összeszorult a szívem – kezdte a bejegyzését Magyar Péter.
Az üzletember elárulta, hogy valóban volt sokszor olyan veszekedésük, amikor sokszor zárva maradt az ajtó, hogy a gyerekek be ne jöjjenek, ám állítja, hogy sosem emelt kezet a feleségére, sőt, elmondása szerint őt érte fizikai bántalmazás. A bejegyzésében azonban igazából semmit sem tagadott Varga vádjaiból, például azt, hogy terhes feleségét nekilökte egy ajtónak, vagy azt, hogy egy veszekedés után késsel a kezében mászkált a lakásban, ahogy azt sem, hogy bezárta feleségét egy szobába, ahonnan aztán a gyereke szabadította ki. Volt, hogy a békülés után is így maradt: „Igen, mondtunk és írtunk egymásnak szépeket és kevésbé szépeket a 18 éves kapcsolatunk során. Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be.” Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött – írta le Magyar Péter. Magyar utalt Varga azon állítására is, miszerint beült felesége autójának hátsó ülésére, hogy megakadályozza a távozását egy vita után, és elismerte, hogy valóban történt ilyen eset. Az üzletember azt is elmondta, hogy sosem akarta kiteregetni a szennyest és a házassági vitákat sem, mert nem így nevelték, valamint ő próbált hálával emlékezni a 18 évükre a volt feleségével. „Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon. Mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk. Innen is üzenem, hogy nem fog sikerülni. A magyarok többsége átlát a szitán és lépésről lépésre, tégláról téglára vissza fogjuk venni a hazánkat és közösen építünk egy boldog, szuverén, modern, európai Magyarországot, ahol a szeretet legyőzi a gyűlöletet, az összefogás az irigységet és az igazság hazugságot” – fogalmazott a posztjában Varga Judit volt férje, aki a bejegyzése végen kellemes húsvéti ünnepeket kívánt.

AKTUÁLIS:

Főoldal