MOST érkezett! Rendkívüli ÚJ fejlemény! Kiderült, ki a felelős Babicsek Bernát halála miatt! Ő miatta halhatott meg a fiatal Művészünk: Ő a vádlott! - Nyugodjon Békében!


A rendőrség tavaly ismételten megszüntette a nyomozást, de a család nem hagyta annyiban. Babicsek Bernát családja jogi képviselőjük segítségével pótmagánvádas eljárást indítottak, így az ügyet mostantól a bíróság vizsgálja ki.
A színész-zenész 2021 szilveszterén szenvedett füstmérgezést a saját otthonában. A Budakörnyéki Járásbíróság befogadta a szülők pótmagánvádját, amiben sértettként csak egy ember járhat el, így az az édesanya, Márta lesz– mondta a Blikknek Borbély Zoltán, a család jogi képviselője. A rendőrség megszüntette a nyomozást, ami teljesen megdöbbentő volt számunkra, hiszen a kirendelt szakértők számos foglalkozási szabályszegést állapítottak meg, amelyeknek egyértelműen közük van Bernát halálához.
A legfontosabb, hogy egy tűzvédelemben jártas cég – amely ezzel hirdeti is magát – szakképzett járőrének meg kell tudnia különböztetni a szellőzőt és a kéményt, és alig három percnél többet kell tartózkodnia a helyszínen. A család számára egyértelmű, hogy a fiuk ma is élhetne, ha a járőr kellő időt tartózkodik a helyszínen, körbejárja az ingatlant és értesíti a hatóságokat.

AKTUÁLIS:

Főoldal