Most érkezett a hír Magyar Péterről


Most már kétségtelen, hogy Varga Judit volt férje, aki a kegyelmi ügy felmerülése óta kritikusan nyilatkozik az Orbán-kormányról, felvonulást szervez március 15-ére. Legújabb bejegyzésében arra buzdítja követőit, hogy a nemzeti ünnepen álljanak ki bátran, hangsúlyozva, hogy Magyarországot sem ellopni, sem megvenni nem lehet. Magyar Péter szerint idén március 15-én a hatalom ismét zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött fogja ünnepli „a szabadság ünnepét”.
Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk, és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisok! – írja Varga Judit exférje, aki azt kéri követőitől, hogy március 15-én viseljenek kokárdát, és vigyenek magukkal nemzeti színű zászlókat. Viseljünk kokárdát, és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból!
Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni! Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében, és mutassuk meg, hogy »habár felül a gálya, és alul a víznek árja, azért a víz az úr« – tette hozzá Magyar. “Mert egy nép azt mondta: elég volt!” Idén március 15-én a hatalom ismért zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét. Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak! Viseljünk kokárdát és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból! Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni! Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében és mutassuk meg, hogy “habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr.” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal