Kiderült! Ő Koós Réka sármos párja, akivel már 10 éve együtt van. Na Rá végképp senki sem gondolt volna...


Koós Réka már egy évtizede van együtt sármos kedvesével, Bálinttal, bár nyilvános megjelenéseik meglehetősen ritkák. Szántó Nóra írása szerint, bár Réka nem követi a televíziós műsorokat, néha mégis részt vesz bennük; legutóbb a Szerencsekerékben tűnt fel, ahol a játékszabályok nem lévén ismertek számára, kihívást jelentett számára a verseny.
Koós Réka a párjával kapcsolatosan osztotta meg gondolatait a Bors lapjával, megemlítve, hogy Bálinttal már tíz éve alkotnak egy párt. Elmesélte, hogy bár a szerencsejátékok nem mindig kedveznek neki, ez nem szegi kedvét. Magamat azzal vigasztalom, hogy aki a játékokban nem szerencsés, az a szerelemben annál inkább az. Úgy tűnik, ez az állítás rám nézve teljesen igaz - mondta, ezzel utalva szerelmére. A cikk szerint Koós és Bálint ritkán osztanak meg részleteket közös életükről, és csak két éve élnek együtt. Korábban a kapcsolatuk elején nehézségekkel kellett szembenézniük, melyek korábbi csalódásaikból és bizalmatlanságaikból fakadtak.
Mindketten hordoztuk a múlt sebeit, ami nehezítette az egymáshoz való igazodást. A félelem a kudarctól, a csalódások, a vádaskodások mind jelen voltak. Gyakran hallottuk azt, hogy velünk nem lehet együtt élni - emlékezett vissza 2019-ben. Azóta azonban bebizonyosodott, hogy kezdeti kételyeik alaptalanok voltak, és mostanra harmonikus együttélést alakítottak ki.

AKTUÁLIS:

Főoldal