ITT a várva várt bejelentés: Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, és meg is mutatták


Elszólta magát Mikes Anna Krausz Gáborról: "Együtt élünk". Már nem marad kétség: Mikes Anna és a neves szakács, Krausz Gábor együtt kezdtek el élni. Ezt az információt maga Mikes Anna osztotta meg nyilvánosan. Mikes Anna egy fontos bejelentéssel állt elő, amit csak úgy, mintegy mellékes megjegyzésként tett.
Amikor a "Palikék Világa by Manna Három igazság" című adásban szerepelt vendégként, kibökte, hogy kapcsolatuk új szintre lépett Krausz Gáborral: együtt kezdtek el élni. Azok számára, akik figyelemmel kísérték a sztárséf és a táncosnő románcát, ez aligha jöhetett váratlanul: Krausz láthatóan megváltozott Anna társaságában, sokkal többet mosolyog, nyilvánvalóan boldog, és Anna is kiegyensúlyozottnak tűnik. Így természetes lépés volt számukra az összeköltözés.e Együtt élünk, ez nem titok.
Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk – magyarázta a műsorban Anna, aki arra is kitért: noha most együtt élnek, korábban, a Dancing with the Stars alatt szinte a nap 24 óráját együtt töltötték, így "meg kellett szokni", hogy azt követően nem voltak annyit egymás mellett.

AKTUÁLIS:

Főoldal